Disclaimer

Esellers (Kamer van Koophandel 20146245), hierna te noemen Esellers, verleent je hierbij toegang tot www.esellers.nl en nodigt je uit kennis te nemen van haar aanbod. Esellers behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan jou mededeling te hoeven doen. De informatie op www.esellers.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Esellers.

Beperkte aansprakelijkheid

De op www.esellers.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Esellers. Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op www.esellers.nl Esellers oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. Esellers zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Esellers en haar gebruikers. Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Esellers, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. Het is niet toegestaan webpagina's of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video's of interactieve applicaties) van www.esellers.nl op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Ook succesvol verkopen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bedankt voor uw aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

reCAPTCHA is vereist, vink aub aan.

Dulciaansingel 37
4462 MA Goes

T: 0113-405175
E: info@esellers.nl